Ще започнем с това, че не бива  да използвате за 

...
Ще започнем с това, че не бива  да използвате за 
Коментари Харесай

Какъв въпрос да зададете за да получите отговор от информационното поле на Вселената

 галактика

Ще стартираме с това, че не бива  да употребявате за  такива гадания  руни и Таро.

 

Ние всички от време на време се нуждаем от съвет по какъв начин да действаме в дадена обстановка. Добре е, когато има хора до нас, които могат да ни оказват помощ, да ни посъветват … Но в множеството случаи, отговорността за нашите дейности пада върху нас.

Вие би трябвало да знаете, че даже и за ясновидец това е огромен проблем. Когато сте във възбудено положение е мъчно да се концентрирате. А когато става дума за вас, се задейства и предпазен механизъм.

И по тази причина не получавате същинския отговор, а този, който бихте желали да получите. Ето такова нещо се получава.

Иска ви се да имате всичко най-хубаво. Поради това е рационално да се употребяват в такива случаи елементарни способи за гадаене. Има няколко правила за формулиране на задачата:

1. Въпросът би трябвало да бъде доста характерен и да няма двойно пояснение. Всякакви въпроси от вида на: „ Какво да върша на следващия ден? “ – остават без отговор. Въпросът би трябвало първо да се дефинира по този начин, че да може да получи или негативен или позитивен отговор.

Например, на въпроса: „ Трябва ли да отида на следващия ден там? “ – може да има единствено два отговора ДА или НЕ. Но въпросът: „ Трябва ли да отида там? “ може да има два отговора – и да, и не. Защо? Всичко е просто, на следващия ден би трябвало, а вдругиден – не, а през днешния ден е прекомерно рано. Основното нещо във всяко гадаене е вярното формулиране на въпроса.

2. Да не се задават глупави въпроси. Отговорът на вашия въпрос би трябвало да ви бъде нужен. Не забравяйте, че задавате въпрос на Висша мощ!

3. Не можете неведнъж да задавате един същ въпрос.

4. Не си пъхайте носа в каузи, които не ви засягат. Вие не четете писмата на други хора, по тази причина не се месете в информацията на други хора. Има персонална цялост.

5. Мнозина, задавайки въпрос, неумишлено си образуват и отговора. Ето за какво, сега на питането е належащо да се постараете да престанете да желаете да получите верния отговор, и да изчистите мислите си.

Можете да употребявате махало с цел да получавате отговори, можете да употребявате и карти. Махалото може да се направи от пръстен или игла. Пръстенът е за предпочитане. На последващо място, значимо е да се „ калиброва “ махалото, какво негово колебаене или въртене ще значи Да, и какво Не.

Ако махалото или висшите сили не желаят да дават отговор, махалото би трябвало да остане неподвижно. Има една специфичност. Махалото не се люлее единствено, вие го люлеете!

Или по-скоро мозъкът ви дава команда и мускулите се задействат. Поради това е доста значимо сега на формулиране на въпроса, да отпуснете мускулите на тялото и да премахнете непотребните мисли от главата си. Не пречете на мозъка и мускулите да работят!

Друг вид са картите. За улеснение, напишете на картите тяхното значение. Тук също по този начин е значим въпроса с цел да, и не, само че правилото е друг. Необходимо е да се вземат три карти. Има минало на заложения въпрос, има настояще и бъдеще. Но тук е належащо да се отпуснете с цел да извадите нужната карта! Същата скица, мозък – мускули, неволеви придвижвания на ръцете.

Има и различен способ за гадаене – съвет от небето. За задачата се взема книга, аз пробвах това с Библията, въпросът се задава, бързо се отваря книгата, а по-късно би трябвало да сложите пръста си на страницата.

Има една измама, не ползвайте медицински справочници!

Единственото нещо, което мога да ви съветвам е да не употребявате за такива гадания руни и Таро.

В тях се прикрит сакрален смисъл, и отговор няма да получите. И в този момент най-ексклузивния съвет от Добрата магия!

Пригответе три плътни карти: алена – да, черна – не, бяла – няма отговор. Задайте въпроса и извадете картата.

Само не забравяйте да се отпуснете.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР